Barion Pixel

Ajándékutalvány beváltása

vicces ecsetek
Üdvözlünk a FESTŐ KÖZ oldalán!
Csodás ajándékod kaptál 🙂 !
Készen állsz?


Előképzettség nélkül egy csodás festményt készítesz majd, miközben akár kedvenc italodat fogyaszthatod. A siker és a pozitív hangulat garantált!

A Festő köz ajándékutalvány beváltásához, regisztrációhoz a következőket tedd:

Az ESEMÉNYEK SOPRON vagy az ESEMÉNYEK SZOMBATHELY oldalon válaszd ki a számodra szimpatikus eseményt és tedd a kosárba. Az események leírását, a részleteket: pontos címet és időpontot figyelmesen olvasd el, hiszen különböző városokban, több helyszínen szervezünk élményfestéseket.

Ezután klikkelj a kosaradra. Itt megjelenik maga az esemény, és alatta egy sáv, ahová a kuponkódodat kell beírnod. Ezután klikkelj a Kuponkód beváltása gombra. Amikor ezt beírod, a végösszegből automatikusan jóváíródik az ajándékkártyád összege. Az egyszemélyes ajándékkártya 8900/9900 HUF, a páros ajándékkártya 17800 HUF értékű kedvezményt biztosít a programra.

A Pénztár felületen töltsd ki a számlázáshoz szükséges adatokat, majd a megrendelés elküldésével kész is van a regisztrációd, amiről kapsz egy visszaigazoló emailt.

Ezután gyere el az eseményre. Ne felejtsd a visszaigazoló emailt elhozni, nyomtatott vagy elektronikus formában mutasd be nekünk a mobilodon.

Kérdés vagy bármi technikai probléma esetén keress minket elérhetőségeinken: hello@festokoz.hu