Online Élményfestő Tanfolyam Gyerekeknek, és szüleiknek

+ HÚSVÉTI BÓNUSZ a készlet erejéig

30×40 cm előrajzolt vászon (Tukán)
10 db-os ecsetkészlet 
6×50 ml minőségi akrilfesték tégelyekben, ami nem csak egy kép megfestéséhez elég 
Gyerek csomag

ISMERŐS MINDEZ?

A gyermeked imád alkotni, festeni, kreatívkodni, és téged bombáz a kérdéseivel, és te nem mindenre tudod a választ?

Hogyan kell kikeverni egy szép fűzöldet, vagy a tulipánok rózsás, lilás gyönyörű színét? Hogyan kell vékony vonalat húzni? Mit fessek ma? “Anya segíts!”

A gyermeked közösen akar Veled rajzolni, festeni, tőled várja a segítséget, az irányítást, de Te úgy érzed ehhez nem elég jók a képességeid, nincs meg a tudásod?

“Kétbalkezes vagyok” “Azt se tudom, hogyan fogjam meg az ecsetet” “Nem tudok rajzolni” “Egy egyenes vonalat sem tudok húzni” Ezek és még száz hasonló mondat visszhangzik a fejedben.

A gyermeked nem bízik magában? Attól fél, hogy elrontja?

Ezért inkább meg se próbálja? Kerüli a rajzolást, festést, nem gyakorol, pedig szüksége lenne egy kis kézügyesség fejlesztésre.

Gyermeked suli után azonnal pörgeti a mobilt, tabletet, ráfügg a TV-re?

Idegesít, hogy egyszerűen nem lehet kiszedni a kezéből ezeket a kütyüket, és nem talál más értelmesebb, hasznosabb, stresszlevezető tevékenységet?

Jó lenne, valami közös kreatív játék együtt, otthon?

Ami közös élmény, kikapcsolódás, minőségi időtöltés. Amit a gyerekek és szülők egyaránt élveznek, feltöltődnek tőle.

Nincs tanár, szakkör, tanfolyam se közel, se távol?

A gyermekednek van érzéke a művészethez, de nincs a közelben semmi tanulási lehetőség, művészeti iskola, magántanár, akihez el tudnád vinni, hogy fejleszd a képességeit?

Nem ismered a festéshez szükséges anyagokat, eszközöket?

Azon aggódsz, hogy nem igazodsz el az eszközök között, így felesleges és rossz minőségű dolgokat vásárolsz, és elherdálsz egy kisebb vagyont.

❤️ Hidd el, nem vagy egyedül, sok szülő és gyermek van ugyanebben a helyzetben, de ezen most változtathatsz.

❤️ Az Online Élményfestő Tanfolyam azért jött létre, hogy minden olyan gyermek és szülő, aki nem tud személyesen részt venni élményfestő eseményeken, mégis megtapasztalhassa az alkotás, és festés jótékony és fejlesztő hatását.

❤️ Az oktatóvideók segítségével Te és a gyermeked is csodálatos festményeket alkothattok együtt, vagy akár külön-külön.

MIT AD GYERMEKEDNEK AZ ONLINE ÉLMÉNYFESTŐ TANFOLYAM?

 • Sikerélményt

 • Fejleszti a finommotorikus készséget, kézügyességet

 • Javítja a koncentrációs képességet

 • Fejleszti a kreativitást, memóriát, az agyi idegpálya hálózatot

 • Fejleszti a térlátást

 • Fejleszti az elvont, absztrakt gondolkodásmódot

 • Megtanul egy csomó mindent a művészetről, festészetről, színkeverésről, festékekről, amit sajnos az iskolai rajzórákon szaktanárok hiánya miatt soha nem fog hallani

 • Gyakorolja az érzelmek megélését, kifejezését, ábrázolását

 • Minőségi időtöltést a szülőkkel, közös élményt, boldog pillanatokat

Kamélon lépésről lépésre
Találkozás lépésről lépésre

Milyen képeket találsz pontosan a tanfolyamban?

➡️ A tanfolyam egy olyan videótár, amely 38 db nagyrészt állatos festmény valós idejű megfestésének felvételét tartalmazza. A festmények szintek szerint vannak besorolva, így kisebbek és nagyobbak is egyaránt találnak maguknak festenivalót.

Gyerek tanfolyam képei

Mit tartalmaz egy festmény oktatóanyaga pontosan?

 • A festmény valós idejű megfestésének könnyen követhető, megállítható, és visszatekerhető videóját

 • Minden egyes videóban megmutatom, részletesen elmagyarázom, hogy mit, hogyan és miért csinálok. Lépésről lépésre előtted festem meg a kép minden egyes részletét

 • Minden videóról elérhető egy gyorsított kb. 1 perces változat is, hogy gyorsan meg tudd nézni, hogyan épül fel a kép, mi a sorrend, és tetszik-e a végeredmény

 • Minden adott képhez tartozik egy rövid írásos magyarázat. Ebből kiderül, hogy milyen különleges eszközökre, milyen színekre van szükség

 • Minden festményhez találsz egy letölthető vázlatrajzot, aminek köszönhetően nem kell a rajzzal bajlódnod. Sőt videón keresztül azt is megmutatom, hogyan kell a sablont használni, így egyedül is bármilyen képet elő tudtok majd rajzolni.

 • Az eredeti képet is mindig mellékelem, hogy jobban meg tud figyelni a részleteket. Illetve, hogy megtanuld, mi az, ami nem is annyira fontos

Oktatóanyag

Nem árulok zsákbamacskát, kukkants bele az egyik videóba.

KI AZ, AKI A VIDEÓKAT FESTI? KITŐL FOGSZ TANULNI? 

portré

Szia! Vieira Lívia vagyok, textiltervező iparművész és a képzőművészetek tanára. A Festő Köz Élményfestő stúdiót 2019-ben alapítottam meg, mert a művészetek, és a festés mellett a tanítás a legnagyobb szenvedélyem. 

❤️ Imádom azt az érzést, amikor másoknak át tudom adni azt a tudást és tapasztalatot, amit az évek során megszereztem. 

❤️ Imádom látni, amikor azok, akik hétköznapjainak soha nem volt része a kreativitás, rádöbbennek, hogy a művészet, és az alkotás milyen nagyszerű dolog, és kerekebb lesz tőle minden. 

❤️ Imádom, amikor ezek a gyerekek, felnőttek örvendeznek, és már nem tudják az életet tovább festés nélkül elképzelni.

MIÉRT IS BÍZHATSZ MEG BENNEM?

Hiszed, ha nem, az általános alsó osztályaiban mindig 3-as 4-es voltam rajzból. Felsőben, már jobb volt a helyzet, hármast szerintem már nem kaptam, de semmi különös vonzalmat nem éreztem, és egyetlen tanárom se vette észre, hogy kiugró tehetség lennék. 

És egyszer csak, pont nyolcadikban, az utolsó évben, a rettegett pályaválasztás előtt, új tanárt kaptunk, aki szerint viszont nagyon szépen rajzoltam. Ezt többször meg is jegyezte nekem, és meghívott a szakkörébe is. 

Iskolai rajzversenyt szervezett, amin én is elindultam, és BAM! meg is nyertem. Innentől kezdve nem tettem le a ceruzát. Szép lassan, komótosan rajzolgattam, festegettem át az egész eddig életemet, felvettek az iparra, és a képzőre is, ez lett a munkám, és hivatásom.

Furcsa ugye? Ennyit számít egy tanár támogatása, kedves bátorítása, illetve a siker élménye. Én is így szeretném csinálni, és minél több gyerek és felnőtt életébe “színt” vinni. 

Maximálisan hiszek abban, hogy a festést bármilyen életkorban el lehet kezdeni, csak a sikerélmény kerüljön a fókuszba. 

Az online tanfolyamaim készítésével az a célom, hogy KÖNNYEDÉN és ÖRÖMTELIEN mélyülhessünk el a festészet rejtelmeiben – EGYÜTT!

én és hattyú
én és klimt

Nézd meg, mit festettek már velem gyerekek és szüleik! Egy pár kép a virtuális műteremből, az online festők alkotásaiból

vélemények arról, miért szeretnek velem festeni

feed back
feedback
feedback
feedback
feedback
feedback
vélemény 4
vélemény 2
vélemény 3
feedback
feedback
feedback
feedback
feedback
feedback

HÚSVÉTI BÓNUSZ a készlet erejéig

Siess, mert csak 25 db van belőle

Ha most kéred a tanfolyamot egy különleges és egyszeri ajándékot adok Neked hozzá❗️

Az ajándék értéke 10.500 Ft, de te most INGYEN megkapod❗️

Az utolsó 25 db csomagküldő dobozomtól készletkisöprés miatt szeretnék megszabadulni, így a 38 videóból álló tanfolyam mellé ajándékba adok Neked egy Otthoni Élményfestő Készletet is, ami tartalmazza:

A Tukán videóhoz tartozó 30×40 cm-es előrajzolt feszített, alapozott vásznat
10 db-os ecsetkészletet 
Akrilfestéket 6 színben 50 ml-es tégelyekben, hogy a maradék festékkel még több képet is meg tudjatok festeni. 
Tukán otthoni élményfestő szett

NE HAGYD KI EZT AZ EGYEDÜLÁLLÓ LEHETŐSÉGET! Most ingyenesen tiéd a csomag, a tanfolyam megrendelése mellé. Amint elfogy a 25 dobozom, már nem küldök soha többet ilyen csomagot!

Bizonytalan vagy, hogy megrendeld-e?

👍🏻 14 napos PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁT adok Neked! 🤗

Ha mégsem vagy elégedett a tanfolyammal, nem váltaná be a hozzá fűzött reményeket visszautalom a vételárat. Az ingyenes ajándékot ebben az esetben vissza kell küldened, mert biztos hogy ezeknek az utolsó daraboknak valaki még hasznát veszi majd (eddig a 4 év alatt egyet se küldtek nekem vissza, mindegyiket megfestették és örültek a végeredménynek)

Maradtak még kérdéseid?

➡️ Hogyan tudjuk elkezdeni a festést?

A tanfolyam megrendelése és kifizetése után kapsz egy pár emailt 😍 Az egyikben ott találod a bejelentkezéshez szükséges linkeket, adatokat, amelyekkel a klub.festokoz.hu felületen tudsz belépni a fiókodba. De ne félj, nem lesz nehéz, mert egy másik emailben küldök Neked egy részletesebb útbaigazítást, videóval megspékelve.

➡️ Mi a teendő, ha nem kapok e-mailt?

Ha leadtad a rendelésed, és a fizetés is megtörtént, de nem kaptál visszaigazoló emailt, először kérlek nézd meg a SPAM mappádat, hátha ott lapul az email. Másodikként azt ellenőrizd, hogy nem telt-e be a postafiókod. Ha a Barionos fizetési visszaigazolás se jön meg, akkor valószínűleg elpötyögted az email címedet. Mindenképp írj a hello@festokoz.hu címre és a technikai zsenikkel utánajárunk, mi történt.

➡️ A tananyagok letölthetőek?

A tananyagok 100%-ban digitálisak. A sablonok, referenciaképek igen, a videók viszont nem. A videókat csak szélessávú internettel tudod lejátszani, megnézni.

➡️ Mi van, ha nem tudjuk elsőre megcsinálni, hozzáférhetünk máskor is?

A videókat akárhányszor le lehet játszani, örökös a hozzáférésed.

➡️ Sikerülni fog nekünk is?

Eddig mindenkinek sikerült 🥰 Te magad is láttad a fotókat. Lépésről lépésre haladunk, mindent elmondok, és megmutatok.

➡️ Kapok visszajelzést arról, hogyan sikerült megoldanom egy-egy munkát?

Ha megosztod velem, akkor persze, hogy válaszolok.

➡️ Hogyan fizethetek?

Bankkártyával, és banki utalással lehet fizetni. Bármilyen dombornyomott, vagy internetes fizetésre alkalmas bankkártyával fizethetsz nálunk. Bankkártya adataidat NEM én tárolom, így nem is ismerem azokat. A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.

➡️ Van részletfizetési lehetőség?

Nincs. Ez önmagában is egy kedvezményes ár, akkor jársz a legjobban, ha most, és egy összegben vásárolsz.

➡️ Hogyan élhetek a pénzvisszafizetési garanciával, ha mégsem tetszik a tanfolyamod?

Csak írnod kell egy emailt nekünk a hello@festokoz.hu címre, amiben jelzed, hogy szeretnél élni a garanciával. Én ezt követően egyeztetem veled a részleteket és visszautaljuk a vételárat.

Online Élményfestő Tanfolyam Gyerekeknek és szüleiknek HÚSVÉTI BÓNUSSZAL

 • Örökös hozzáférés 38 db oktatóvideóhoz, minden kiegészítő anyaggal (sablonrajz, eszközlista, referenciakép)

  Értéke: 76.000 Ft

 • Saját, személyes tanulói fiók

 • Saját közösségi felület, ahol bemutathatod az elkészült munkákat

 • Részletes, és mindenre kiterjedő eszközlista, a további festéshez

  Értéke: 10.900 Ft

BÓNUSZOK:

 • Otthoni Élményfestő Készlet

  Értéke: 10.500 Ft

 • Postaköltség

  Értéke: 2.700 Ft

Mindent összeadva:

100.100 Ft LENNE!!

de ha most kéred a tanfolyamot, akkor csupán

24.970 Ft

Minden további testvér szett a csomagba + 9.000 Ft