Felnőtt élményfestés

Élményfestés hétköznap

Ezek a festő alkalmak inkább esténként, az átlagos munkarend után 18:30-21:00 óráig tartanak. A helyszín egy hangulatos bár, café. A festményeket ekkor úgy válasszuk ki, hogy a 2,5 óra időtartam elég legyen, hogy mindenki be tudja fejezni az alkotását. Ezek általában a kezdő, egy csillagos nehézségi szintű képek. Ha nem vagy kezdő, sőt profi hobbifestő vagy, akkor is nyugodtan jelentkezhetsz egy ilyen eseményre, mert teljesen más élmény másokkal együtt közösen egy bárban festeni, mint otthon magányosan a gondolataid között, vagy a műtermedben. 

Ezekre az alkalmakra inkább felnőtteket várunk, de 14 év felett, középiskolásokat is fogadunk, de csakis szülői felügyelettel.

Hétköznapi festményeink:

    Élményfestés hétvégén

    Ezek a festő alkalmak, délelőttönként 10-11 órás kezdettel vagy délutánonként 15-16 órás kezdettel változó helyszínen kerülnek megrendezésre. Hétvégén nehezebb képek kidolgozására is van elég idő, így a festések 3-3,5 órásra tervezhetők. Ezekre a festésekre szülői felügyelettel 10 év feletti gyerekek is nyugodtan jelentkezhetnek. 

    Hétvégi festményeink:

    Tetszett? Oszd meg: