CLAUDE MONET: JAPÁN HÍD | 2019.09.20 | 18:30

6 900 Ft

 

🗓 2019.09.20

⌚ 18:30-21:00

🚩 Festő köz stúdió – Sopron, Csengery u. 30-32 (Csengery Udvar)

Szint: ★☆☆

 

Kreatív esti programlehetőség Sopronban, ami mindenki számára ELŐKÉPZETTSÉG NÉLKÜL is szórakoztató, és remek kikapcsolódás.

A festésen egy oktató segít neked, lépésről lépésre együtt haladunk. Minden eszközt mi biztosítunk, neked semmit nem kell hozni. A 2,5-3 órás esemény végén egy olyan műalkotással távozol, amit akár rögtön ki is akaszthatsz a faladra.

 

“Amikor az erdőn jársz, és rábukkansz valahol egy forrásra, ülj le melléje csöndesen és figyelj. Nagyon csöndes légy, és akkor hallani fogod a zöld ruhás tündérke hangját a surranó vízből. Ha pedig jó füled van, és érted az erdő nyelvét, akkor meghallhatod azokat a csodaszép meséket, amiket a forrás, a csermely, a patak tündére elmond ilyenkor a fáknak.” (Wass Albert)

A természet és a zöld szín csodálatos megnyugtató hatással van az emberi lélekre. Ehhez viszont nem kell mindig az erdőbe kimenned. Ezeket a pozitív élményeket egy természeti tájkép megfestése közben is tapasztalod.

A Japán híd (1899) a “Tavirózsák” – Monet leghíresebb – sorozatának egyik darabja. Monet művészete a színek végletekig tartó tanulmányozásáról szól. A szabadban festett, és nagyon sokszor festette meg ugyanazt a témát különböző napszakokban, különböző fényekben (felkelő nap, déli napsütés, lenyugvó nap, eső stb.) A stílust, amit képvisel impresszionizmusnak hívják. A festő egy gyors benyomást, azaz impressziót akar megjeleníteni. Az impresszionista képeken konkrétumokat nem nagyon találsz, a formák, figurák színfoltok ezreiből állnak össze.

Ez a stílus a kezdő festőknek tökéletes, hiszen rajzra ennél a képnél semmi szükség! ELŐKÉPZETTSÉG NÉLKÜL is tökéletes lesz az alkotásod!

Ez a kép párosan is festhető. Ebben az esetben 2 helyet kell foglalni, illetve döntsétek el, hogy nagyobb vagy kisebb vásznat festetek. A páros festésnél 2000 HUF kedvezményt kaptok, amit a pénztár fülön a kuponkód rubrikában tudtok érvényesíteni. Kuponkód: párosfestés

Az eseményen való részvételhez előzetes helyfoglalás szükséges, ennek menete röviden:

➜ Válaszd ki a vászon méretét

➜ “Helyet foglalok  kosárba” ha még nézelődsz, “Helyet foglalok  pénztárhoz” ha gyorsan egy klikkeléssel végezni akarsz

➜ Foglalási adatok kitöltése, fizetési mód kiválasztása

➜ Foglalás (megrendelés) elküldése

(ha bankkártyás fizetést választottál, akkor fizetés Barionon keresztül)

➜ Visszaigazoló email, fizetés esetén számla elküldése

Elfogyott

Kategória: Címke:
Időpont

2019. szeptember 20. 18:30-21:00

Helyszín

Festő köz stúdió – Sopron, Csengery u. 30-32 (Csengery Udvar)

Méret

40×40 cm

Nehézségi szint

★☆☆