FRIDA | 2022.05.07 | 16:30

8 900 Ft9 900 Ft

 

🗓 2022.05.07.

⌚ 16:30-19:30

🚩 Festő köz stúdió – Sopron, Csengery u. 30-32 (Csengery Udvar)

Szint: ★★☆

 

Kreatív esti programlehetőség Sopronban, ami mindenki számára ELŐKÉPZETTSÉG NÉLKÜL is szórakoztató, és remek kikapcsolódás.

A festésen egy oktató segít neked, lépésről lépésre együtt haladunk. Minden eszközt mi biztosítunk, neked semmit nem kell hozni. A 2,5-3 órás esemény végén egy olyan műalkotással távozol, amit akár rögtön ki is akaszthatsz a faladra.

 

“Azért festem magamat, mert oly gyakran vagyok egyedül, s magamat ismerem a legjobban.” (Frida Kahlo)

Frida Kahlo mexikói festőművész. Alakját a feminista mozgalmak mai napig emblémaként használják, mert ő volt az első festő(nő), aki leplezetlenül ábrázolta a női testet, és olyan élményeket, amelyeket csak a nők élhetnek át. Frida célja az volt, hogy önmagának alkosson, csodálkozott azon, hogy művészete iránt mások is érdeklődnek. Művészete középpontjában saját maga állt, sok önarcképet festett, amit magányosságával magyarázott. Ezeken a képeken arca maszkszerű, szinte semmiféle érzelem nem tükröződik rajta, az arcot körülvevő, jelképes értelmet hordozó tárgyak, állatok, a háttérben látszódó táj árulja el a kép igazi mondanivalóját, a művész pillanatnyi lelkiállapotát.

Ez a festmény egy fotóról készült, nem Frida saját alkotása, hanem egy ismeretlen festő, részben POP ART stílusú műve. Ez a festmény minden ecsetvonásában egy csoda, elkészítése csodálatos élmény! LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE mutatjuk meg, hogy csináld, a SIKER GARANTÁLT!

Ez a kép párosan is festhető, egy vászonra. Ebben az esetben 2 helyet kell foglalni, illetve döntsétek el, hogy nagyobb vagy kisebb vásznat festetek. Egy vászonra történő páros festésnél 2000 HUF kedvezményt kaptok, amit a pénztár fülön a kuponkód rubrikában tudtok érvényesíteni. Kuponkód: párosfestés

Az eseményen való részvételhez előzetes helyfoglalás szükséges, ennek menete röviden:

➜ Válaszd ki a vászon méretét

➜ “Kosárba” ha még nézelődsz, “Pénztárhoz” ha gyorsan egy klikkeléssel végezni akarsz

➜ Foglalási adatok kitöltése, fizetési mód (bankkártya, utalás, helyszíni fizetés) kiválasztása

➜ Foglalás (megrendelés) elküldése

(ha bankkártyás fizetést választottál, akkor fizetés Barionon keresztül)

➜ Visszaigazoló email, fizetés esetén számla elküldése

Cikkszám: N/A Kategória:

Időpont

2022. május 07.
16:30-19:30

Helyszín

Festő köz stúdió – Sopron, Csengery u. 30-32 (Csengery Udvar)

Méret

30×40 cm, 40×50 cm

Nehézségi szint

★★☆