KARÁCSONYI AJÁNDÉKUTALVÁNY | PÁROS FESTÉS

13 800 Ft18 300 Ft

Lepd meg barátaidat, szeretteidet karácsonyra a festés örömével, az alkotás élményével FESTŐ KÖZ Ajándékutalvány formájában!

A PÁROS FESTÉS 1 nagyméretű 50×70 cm közös vászon megfestését jelenti, és bármelyik egyéni kompozícióra is lehet ilyen formában jelentkezni. Sopronban hetente min. 4 képből lehet választani, így a felhasználhatóság esélye ebben a formában nő. Az utalvány alapesetben 2 főre érvényes, és összege már tartalmazza a 2000 Ft anyagköltség kedvezményt, így a párosfestés kuponkód itt már nem használható.

Sopronban havonta egyszer szervezünk kifejezetten pároknak szóló 2 vásznas festést. Ha ilyen eseményre szeretnél utalványt vásárolni, az egyéni utalványt válaszd, ami 2 festésre szól. Ilyenkor az anyagköltség kedvezmény nem érvényesíthető, mivel értelemszerűen mind a 2 fő egy saját vásznat fest.

A soproni utalvány a vásárlástól számított 6 hónapig érvényes, a honlapon általunk meghirdetett tetszőleges SOPRONI eseményekre.

Mivel Szombathelyen kevesebb lehetőség van a festésre (2 vásznas kompozícióra pedig még kevesebb), az utalvány a vásárlástól számított 1 évig érvényes, a honlapon általunk meghirdetett tetszőleges SZOMBATHELYI eseményekre.

Papír alapú utalvány esetében az ár a postaköltséget is tartalmazza, amit a megadott címre postázunk, vagy személyesen előre egyeztetett időpontban bármelyik Festő köz eseményen átvehető.

Az elektronikus utalvány az email fiókodba érkezik egy jó minőségű fájl formájában, amit akár te magad is kinyomtathatsz, borítékolhatsz.

Törlés
Cikkszám: N/A Kategória:
Helyszín

Sopron, Szombathely

Formátum

Digitális, Papír