MARILYN | 2020.07.16 | 18:00

8 900 Ft9 900 Ft

 

🗓 2020.07.16.

⌚ 18:00-21:00

🚩 Festő köz stúdió Szombathely – Puskás Tivadar u. 3.

(Kötő utca-Puskás T. utca kereszteződésénél sárga sarok épület)

Szint: ★☆☆

 

Kreatív esti programlehetőség Szombathelyen, ami mindenki számára ELŐKÉPZETTSÉG NÉLKÜL is szórakoztató, és remek kikapcsolódás.

A festésen egy oktató segít neked, lépésről lépésre együtt haladunk. Minden eszközt mi biztosítunk, neked semmit nem kell hozni. A 2,5-3 órás esemény végén egy olyan műalkotással távozol, amit akár rögtön ki is akaszthatsz a faladra.

Marilyn Monroe a mai napig a popkultúra egyik legismertebb, ikonikus egyénisége. A POP ART irányzat is ekkor, Marilyn tündöklése alatt indult útjára. Ez a művészeti stílus a popkultúra termékeiből merít. A pop-art művész tájképe egy üzemanyagtöltő állomás, csendélete a konzerv, és Coca-Cola. Ha emberi alakot vesz elő témaként, akkor egy filmsztár, pop-énekes, vagy a modern világ valamelyik más eszményképe, képregényhős, a sajtóból vagy a televízióból ismert alak látható a műveken. Mindig tiszta, erős, harsány nyomdaszínekkel, világos viszonyrendszerben ábrázol. Ez a művészet mind a tartalmát, mind kifejezésmódját tekintve érthető az emberek számára.

“Szeretem Los Angelest. Szeretem Hollywoodot. Olyan gyönyörűek! Minden műanyag, de én szeretem a műanyagot. Műanyag akarok lenni én is.” (Andy Warhol)

A legismertebb POP ART művész Andy Warhol, aki Monroe-ról több szitanyomatot is készített. Ez a festmény nem Warhol műve, de az ő inspirációja alapján készült, a POP ART stílusjegyeit viseli magán. Ez a kép a FESTŐ KÖZ alkotása, sehol máshol nem festhetsz hasonlót. NE HAGYD KI! Fess magadnak egy igazán vagány, modern képet! Regisztrálj!

Ez a kép párosan is festhető. Ebben az esetben 2 helyet kell foglalni, illetve döntsétek el, hogy nagyobb vagy kisebb vásznat festetek. A páros festésnél 2000 HUF kedvezményt kaptok, amit a pénztár fülön a kuponkód rubrikában tudtok érvényesíteni. Kuponkód: párosfestés

Az eseményen való részvételhez előzetes helyfoglalás szükséges, ennek menete röviden:

➜ Válaszd ki a vászon méretét

➜ “Helyet foglalok  kosárba” ha még nézelődsz, “Helyet foglalok  pénztárhoz” ha gyorsan egy klikkeléssel végezni akarsz

➜ Foglalási adatok kitöltése, fizetési mód kiválasztása

➜ Foglalás (megrendelés) elküldése

(ha bankkártyás fizetést választottál, akkor fizetés Barionon keresztül)

➜ Visszaigazoló email, fizetés esetén számla elküldése

Törlés
Cikkszám: N/A Kategória: Címke:
Időpont

2020. július 16.
18:00-21:00

Helyszín

Festő köz stúdió Szombathely – Puskás Tivadar u. 3.
(Kötő utca-Puskás T. utca kereszteződésénél sárga sarok épület)

Méret

30×40 cm, 40×50 cm

Nehézségi szint

★☆☆