Otthoni Élményfestő Szett

Készítsd el otthon, kényelemben és biztonságban a kedvenc képedet, ami a lakásod tökéletes dísze, vagy egy igazán menő ajándék lesz.

A stúdiós festésekhez hasonlóan itt sem kell semmilyen előzetes rajztudás, festős előképzettség. A videón keresztül mindent lépésről lépésre elmagyarázok, megmutatok. A siker így is garantált, és valódi élményben lesz részed!

Az OTTHONI ÉLMÉNYFESTŐ SZETT teljes csomag a festéshez szükséges legfontosabb eszközöket tartalmazza:

✔ HD minőségű oktatóvideó
✔ Feszített, alapozott előrajzolt festővászon
✔ Készlettől függően 6-10 db-os ecsetkészlet
✔ Akrilfesték 15-20 ml-es tégelyekben, az adott képhez és mérethez szükséges mennyiségben, színskálában
✔ Részletes leírás a tudnivalókról, előkészületekről (de ezt emailben is megkapod)
✔ Referenciakép
✔ Képtől függően a csomag tartalmazhat egyéb speciális festőeszközöket pl. Szivacs, legyezőecset, festőkés, kontúrecset

Asztali állvány

ASZTALI ÁLLVÁNY

A készlet erejéig vásárolható olyan asztali állvány, amely kényelmesen a 30×40 cm-es vászonhoz használható.
A 40×50 cm-es vászonhoz egy icipici kiegészítésre van szükség hozzá, de megoldható, és működik. Ilyen esetben egy 10-10 centivel nagyobb kartonpapírt kell a vászon mögé tenni, ami megfogja. Erre használható pl. az a doboz is, amiben a csomagot küldjük.

Bizonyos eszközökről azonban NEKED magadnak kell gondoskodnod: ➜ Papírtörlő, rongy ➜ Vizesbödön, víz ➜ Védőruha, játszós ruha

Ha vannak otthon eszközeid, ecsetek, festékek, vászon, és nem riadsz vissza a vázlatozástól sem, lehetőséged van a saját, igényeidnek megfelelő csomag összeállítására is. Ehhez klikkelj az adott kép otthoni élményfestő szettjére, és az alábbi opciókat választhatod még:

✔ Videó
✔ Videó + előrajzolt vászon
✔ Videó + előrajzolt vászon + festékek

A videók HD minőségűek, lejátszásuk csak interneten keresztül lehetséges, letöltésükre egyáltalán nincs mód. Ezért jó minőségű szélessávú internet és egy olyan email cím szükséges, amelyet rendszeresen használsz, hiszen a linkeket (fizetéstől számítva 48 órán belül) ide küldjük ki. A videók megállíthatók, visszatekerhetők, a hozzáférés 2023. december 31-ig biztosított, mert utána a csomagok már nem lesznek elérhetők.

Az otthoni élményfestő szettek a stúdiós programokhoz hasonlóan széles repertoárt ölelnek fel. Otthon is 3 különböző szinten festhetsz. 

Ha még nem festettél korábban, vagy már festettél, de videóval ez lesz az első, akkor az egy csillagos ★☆☆ festmények közül válassz. Így gyorsan elsajátíthatod a festés alapjait, megismered az anyagok, és eszközök tulajdonságait, és nem utolsósorban a stílusomat. Megtapasztalod, hogy videóval is igazi, hamisítatlan festőélményben lesz részed.

Ha már haladóként jársz az oldalon, festettél a Festő köz stúdióban, vagy akár máshol, és új, egyedi képekre, kihívásokra vágysz, válogass a 2 ★★☆ vagy 3 csillagos ★★★ képek közül! Nyugodtan használd a kreativitásod, az eddigi ismereteid, és ha úgy gondolod térj el egy kicsit és alkoss teljesen egyedit, önállót.

Szállítási információk

➜ A csomagokat a Magyar Posta szállítja házhoz.
➜ A megrendelések feldolgozása, csomagok összeállítása és feladása csak munkanapokon hétfőtől péntekig 8:00-16:00 óráig történik.
➜ Szállítás díja: a Magyar Posta aktuális díjszabása szerint.
➜ Személyes, helyszíni átvételre előre egyeztetett időpontban a soproni és szombathelyi stúdióban van lehetőség

Választható képek

Páros festés ❤️ Valentin napra ❤️ Évfordulókra

Gyerekeknek ajánlott

Felnőtteknek

Emberalakos (figurális) képek

Felnőtteknek

Tájképek, csendélet

Felnőtteknek

Portré

Felnőtteknek

Klasszikusok

Felnőtteknek

Állatok