Páros festés

Különleges alkalmakkor pl. Valentin Nap, Anyák Napja, Apák napja élményfestést rendezünk pároknak. Ekkor maga a festmény témája, kompozíciója is igazodik az eseményhez. Ilyenkor azokra gondoltunk akik mindenképpen ketten szeretnének egy képet festeni, tehát ezeknek a képeknek a festése egyedül nem lesz akkora élmény. Vagy azért mert túl nagyok, vagy azért mert két különálló vászonra festjük.

Az alkalom magától értetődő, tehát egy hétköznap esti, bárba szervezett Valentin napi téma a szerelmes pároknak szól. Ezzel ellentétben az Anyák napi páros festés adott esetben lehet egy szülő-gyerek festés, de 2 testvér is festhet együtt közösen egy anyák napi ajándékot.

VISZONT! Ha egyedül nem szívesen jönnél, nem kell megvárnod, amíg páros festést hirdetünk, hiszen bármelyik 1 vásznas kompozíciót is meg lehet festeni párosan, egy nagyobb 50×70 méretű vászonra.

Ilyen, egy vászonra történő páros festés esetén mindig 2 helyet kell foglalni és a 40×50 cm méretet kell kiválasztani! Azonban 2000 HUF kedvezményt kaptok, amit a pénztár fülön a kuponkód rubrikában tudtok érvényesíteni. Kuponkód: párosfestés

2 vásznas kompozícióknál 1 hely foglalása automatikusan 2 helyet jelent, a részvételi díj is 2 főre érvényes, viszont ebben az esetben a párosfestés kuponkód, és kedvezmény nem érvényesíthető.

Legközelebbi 2 vásznas páros eseményeink:

SOPRON

SZOMBATHELY

Tetszett? Oszd meg: