Páros festés

Különleges alkalmakkor pl. Valentin Nap, Anyák Napja, Apák napja élményfestést rendezünk pároknak. Ekkor maga a festmény témája, kompozíciója is igazodik az eseményhez. Ilyenkor azokra gondoltunk akik mindenképpen ketten szeretnének egy képet festeni, tehát ezeknek a képeknek a festése egyedül nem lesz akkora élmény. Vagy azért mert túl nagyok, vagy azért mert két különálló vászonra festjük.

Az alkalom magától értetődő, tehát egy hétköznap esti, bárba szervezett Valentin napi téma a szerelmes pároknak szól. Ezzel ellentétben az Anyák napi páros festés adott esetben lehet egy szülő-gyerek festés, de 2 testvér is festhet együtt közösen egy anyák napi ajándékot.

VISZONT! Ha egyedül nem szívesen jönnél, nem kell megvárnod, amíg páros festést hirdetünk, hanem bármelyik képet festhetitek ketten. Ekkor kaptok egy nagyobb méretű vásznat, és a második részvételi díj kedvezményes, amit elég a helyszínen kifizetni. A helyfoglalásnál csupán a megjegyzés rovatba kell beírni, hogy párosan szeretnétek a képet megfesteni.

Legközelebbi páros eseményeink:

    Tetszett? Oszd meg: