Barion Pixel

❤️ Mindig is szerettél volna festeni, de soha nem tudtad hogyan kezdj neki?

❤️ Jó lenne olyan gyönyörű képeket festeni, amitől mindenkinek leesik az álla? 

❤️ Rögtön és azonnal a színekkel akarsz dolgozni, anélkül, hogy éveket töltenél csoportos órákon, rajztanulással?

 • festokoz-brushpaint

  ONLINE ÉLMÉNYFESTŐ KLUB

ONLINE FESTÉS, ALKOTÁS AZ ÉLMÉNYKÖZPONTÚ OKTATÁS MÓDSZEREIVEL Megmutatom, hogyan festhetsz előképzettség nélkül Te is könnyedén, és magabiztosan olyan színpompás képeket, amelyek megdobogtatják a szívedet, ami végre SIKERÜL, még akkor is, ha utoljára a suliban fogtál ecsetet a kezedben. A Festő Köz Online Élményfestő Klubja egy olyan inspiráló és támogató alkotói közösség, ahol a festés minden pillanata valódi ÉLMÉNY és kikapcsolódás. Ahol mindenkinek a festés a szenvedélye, annak ellenére, hogy soha nem tanult előtte rajzolni vagy festeni.

Ne fuss bele a “mester” nélküli, otthoni autodidakta festegetés, lassú, és csalódásokkal teli zsákutcájába! LÉPJ RÁ AZ ÉLMÉNYEKKEL KIKÖVEZETT ÚTRA! A klubban egy biztos kéz vár, akire mindig mankóként támaszkodhatsz, aki pontos irányt mutat, és lépésről lépésre vezet téged előre, hogy még előzetes rajz és festés tudás nélkül is, könnyedén tudj értéket mutató, mély benyomást keltő festményeket készíteni.

Érezted már valaha, hogy egy festmény megérint, magába szippant, és felébred benned az alkotásvágy: “Bárcsak én is tudnék ilyet” “De jó lenne megpróbálni” 

És aztán mégse történik semmi, nem lépsz, nem cselekedsz, mert valami miatt mindig lebeszéled magad arról, hogy belevágj

Nem bízol magadban?

Attól félsz, hogy nem sikerül? Hogy tuti elrontod? Hogy nem fog tetszeni?

Úgy érzed, nem elég jók a képességeid?

“Nekem ehhez tuti semmi érzékem sincs” “Kétbalkezes vagyok” “Azt se tudom, hogyan kezdjek neki?” Ezek és még száz hasonló mondat visszhangzik a fejedben?

Nem tudsz rajzolni?

Mindenki azt mondja Neked, hogy több évnyi kemény rajzolás után foghatsz csak ecsetet a kezedbe, ehhez pedig semmi kedved, mert Te színeket akarsz most és azonnal?

Úgy hiszed, csak a szuper élethű a jó festmény?

“Ez nem is hasonlít, ez mi ez? Ilyet én is simán csinálok 5 perc alatt! Világéletedben ezt harsogta mindenki körülötted, főleg a hozzá nem értő kollégák, rokonok, családtagok, ismerősök.

Sokat dolgozol?

Azon morfondírozol, hogy vajon van-e Neked erre (Magadra) egyáltalán időd? Pedig mégis milyen jó lenne egy nyugis relaxáló otthoni időtöltés, hogy végre ki tudj már kapcsolni? 

Áh, nincs időm. Egy jó munkát nem lehet pár óra alatt összecsapni!

Biztos vagy benne, hogy csak szötymörgéssel lehet? Hogy a munkaórák és a kép minősége egyenes arányban van egymással?

Nem ismered az anyagokat, eszközöket?

Azon aggódsz, hogy nem igazodsz el az eszközök között, így felesleges és rossz minőségű dolgokat vásárolsz, és elherdálsz egy kisebb vagyont? 

Nincs tanár se közel se távol?

Nincs a közeledben semmi tanulási lehetőség, művészeti iskola, magántanár, akihez fordulni tudtál volna, aki segítene.

Talán már próbálkoztál is otthon, egyedül, segítség nélkül? 

De a végeredmény nem tetszett, “olyan ovis” lett, és fogalmad sincs mi lehet a gond, hol kellene javítani.

❤️ Hidd el, hogy ezzel nem vagy egyedül! Mindenki így érez, amikor valami új ismeretlen kalandba kezd. Ez teljesen természetes! A festéssel kapcsolatban még inkább, hiszen az iskolában elhitették Veled hogy a FESTÉS:

Csak azoknak megy, akik “veleszületett” tehetségek

Nem tanulható

Csak az élethű, realisztikus festmények az igaziak

A másolás nem igazi művészet, nem ér semmit, azt mindenki tud

Csak az az igazi művészet, ha fejből rajzolsz, festesz valamit

STB. STB. STB. Vége sincs a sornak

napraforgók festése

❌ EZ NEM ÍGY VAN‼️ Ismered a BULLSHIT kifejezést⁉️ Na ez mind az‼️

❤️ A Festő köz online élményfestő klubját azért hívtam életre, hogy a festés és alkotás felszabadító ÉLMÉNYÉT kortól, nemtől, lakóhelytől, előképzettségtől függetlenül MINDENKI számára elérhetővé tegyem!

❤️ IGEN SZÁMODRA IS! Mert a festés és az alkotás az ember ugyanolyan természetes tevékenysége, mint a beszéd, az írás, és a mozgás. EZÉRT TE IS MEG TUDOD CSINÁLNI! Totál kikapcsol, energiával tölt fel, és BOLDOG leszel tőle!

MIT AD NEKED A FESTŐ KÖZ ONLINE ÉLMÉNYFESTŐ KLUB?

 • A festés nemcsak pszichésen, hanem fizikailag is rengeteg pozitív hatást gyakorol a szervezetedre:

  Csökkenti a stresszhormon, a kortizol szintjét ✔︎ Csökkenti a vérnyomást, és a szívritmust ✔︎ Csökkenti az aggódást ✔︎ Javítja a hangulatot ✔︎ Fejleszti a kreativitást, memóriát, az agyi idegpálya hálózatot

 • Énidőt

  Ami úgy kell manapság ebben az őrült rohanó világban, mint egy falat kenyér

 • Szabad időbeosztás

  Akkor ülsz le festeni, amikor neked jó. Az online klub azért fantasztikus lehetőség, mert a saját időbeosztásod, hangulatod, érzelmi-lelki állapotodnak megfelelően tudsz festeni, alkotni.

 • Maximális segítséget kapsz

  Minden félelmedtől megszabadítalak, mert minden kérdésedre válaszolok, így minden problémára fény derül. És végre elindulsz azon az úton, amelyről csak álmodoztál.

 • Profi leszel az eszközökből

  A mindenre részletesen kitérő, magyarázó eszközlistának köszönhetően gyerekjáték lesz kiigazodni.

 • Profi leszel technikákból, trükkökből

  Képről képre haladva mutatom meg neked az összes titkomat, és elmagyarázok mindent, amit tudnod kell. Egy idő után már önállóan is tudsz majd dolgozni.

 • Őszinte szakmai korrektúra

  A pozitív és konstruktív visszacsatolás a legfontosabb, hiszen ebből fogsz tanulni, fejlődni.

 • Bennfentessé válsz a művészetben

  “Mert akik nem beavatottak, nem érthetik a rejtett dolgokat” (Ez a bölcs idézet az Egyiptomi halottak könyvéből van) Kinyílik a szemed, mindenre máshogy fogsz tekinteni, főleg a saját munkádat fogod tudni értékelni.

 • Megváltozik a hozzáállásod, a festés csupa játékká, örömforrássá válik

  Az önbizalmad az egekbe szökken, ami az életed más területeire is kihatással lesz majd.

 • Magadra találsz

  A klubban rátalálsz arra a kreatív, magabiztosan festő, alkotó énedre, akit lelki szemeid előtt mindig is láttál, a zsigereidben mélyen éreztél.

 • Tagja leszel egy igazi támogatói környezetnek, inspiráló, baráti alkotói közösségnek

  Ahol bátran megoszthatod a gondolataidat, ötleteidet, kész alkotásaidat, véleményt kérhetsz.

tulipánok lépésről lépésre
csipet nyár lépésről lépésre
téli táj lépésről lépésre
vörösbegy lépésről lépésre

Készen állsz arra, hogy az ecseted alól igazi varázslatos festmények kerüljenek ki, amelyekre te is büszke vagy, a környezeted, a család és a barátok pedig ámulatba esnek? A klubban több mint 230 szebbnél szebb kép várja hogy megfesd őket.

MIT TALÁLSZ PONTOSAN A KLUBBAN?

➡️ A Festő Köz Online Élményfestő Klub egy olyan videótár, amely jelenleg közel 230+ gyönyörű festmény valós idejű megfestésének felvételét tartalmazza. A festmények témák és szintek szerint vannak besorolva, így kezdők és haladók egyaránt találnak maguknak festenivalót.

➡️ A repertoár hetente 1 videóval bővül.

Milyen témákat festhetsz?

➡️ Minden klasszikus festészeti témára találsz izgalmas képeket, legyen az tájkép, csendélet, virág, portré, figurális vagy akár meseszerű, szürrealista alkotás. Mindezt méghozzá 3 szintre, azaz kezdő, középhaladó, haladó szintre bontva. 

➡️ Emellett több festészeti stílust is megtanulhatsz, kipróbálhatsz: impresszionista, absztrakt, realista

absztrakt
állatok
csendélet
tájképek
portré
figurális
akvarell
gyerekeknek

Mit tartalmaz egy festmény oktatóanyaga pontosan?

 • A festmény valós idejű megfestésének könnyen követhető, megállítható, és visszatekerhető videóját

 • Minden egyes videóban megmutatom, részletesen elmagyarázom, hogy mit, hogyan és miért csinálok. Lépésről lépésre előtted festem meg a kép minden egyes részletét

 • Minden videóról elérhető egy gyorsított kb. 1 perces változat is, hogy gyorsan meg tudd nézni, hogyan épül fel a kép, mi a sorrend, és tetszik-e a végeredmény

 • Minden adott képhez tartozik egy rövid írásos magyarázat. Ebből kiderül, hogy milyen különleges eszközökre, milyen színekre van szükség

 • Minden festményhez találsz egy letölthető vázlatrajzot, aminek köszönhetően nem kell a rajzzal bajlódnod. Sőt videón keresztül azt is megmutatom, hogyan kell a sablont használni, így egyedül is elő tudod rajzolni magadnak a vásznadat

 • Az eredeti képet is mindig mellékelem, hogy jobban meg tud figyelni a részleteket. Illetve, hogy megtanuld, mi az, ami nem is annyira fontos

Mit kapsz még a Klubban?

 • A kész munkádat elküldheted nekem korrektúrára, vagyis végig segítelek, nem hagylak magadra, személyes figyelmet kapsz 🙂

 • A klubon belül saját privát közösségi platform vár, ahol kapcsolódhatsz, dumcsizhatsz a több klubtaggal, megmutathatod egyéb munkáidat, projektjeidet ha vannak. Egy igazi inspiráló, motiváló közösség vár Rád!

Mitől különleges, miért más ez a KLUB, MINT A TÖBBI? 

Művészetet, festészetet tanulni és gyakorolni nagyon sokféleképpen lehet. Az élményfestés lényege benne van magában az elnevezésben. Az élmény felől közelít, a pozitív érzések kerülnek a középpontba. Ezért nagyon fontos, hogy ne vállald túl magad, és a megfelelő magasságra állítsd a megugrandó lécet, majd apránként emeld csak. 

A FESTŐ KÖZ ONLINE ÉLMÉNYFESTŐ KLUBJA azért különleges, mert rögtön az induláskor kézhez kapod a FESTŐ KÖZ SIKERUTAT!

 • scheme

  A Sikerút abban segít Neked, hogy totál kezdőként is sikerélmény legyen a legelső ecsetvonásod is. Megmutatom, hogyan haladj örömmel és lelkesen – mellékvágányok, stressz és aggódás nélkül – lépésről-lépésre az úton, hogy minél gyorsabban az a magabiztos hobbifestő lehess, akire mindig is vágytál, és aki káprázatos festményekkel örvendezteti meg magát és környezetét

 • purpose

  Témáról témára haladsz előre, amelyek gyakorlása, megfigyelése, megfestése során szinte észrevétlenül fejlődsz. Az apró tudásmorzsák egy kerek egésszé állnak össze, így megkönnyítik a következő szintre lépést

 • road

  Ha az általánosban festettél utoljára, a Sikerúton keresztül fogod megérteni azt, hogy valójában mi is a festés lényege, és mik azok az alapvető dolgok, amire festés közben figyelni kell!

 • road-2

  Végre nem lesz kérdés, hogy mit is fess, mert megkapod a követendő utat, csak haladnod kell rajta a saját tempódban

KI AZ, AKI A VIDEÓKAT FESTI? KITŐL FOGSZ TANULNI? 

portré

Szia! Vieira Lívia vagyok, textiltervező iparművész és a képzőművészetek tanára. A Festő Köz Élményfestő stúdiót 2019-ben alapítottam meg, mert a művészetek, és a festés mellett a tanítás a legnagyobb szenvedélyem. 

❤️ Imádom azt az érzést, amikor másoknak át tudom adni azt a tudást és tapasztalatot, amit az évek során megszereztem. 

❤️ Imádom látni, amikor azok, akik hétköznapjainak soha nem volt része a kreativitás, rádöbbennek, hogy a művészet, és az alkotás milyen nagyszerű dolog, és kerekebb lesz tőle minden. 

❤️ Imádom, amikor ezek az emberek örvendeznek, és már nem tudják az életet tovább festés nélkül elképzelni.

MIÉRT IS BÍZHATSZ MEG BENNEM?

Hiszed, ha nem, az általános alsó osztályaiban mindig 3-as 4-es voltam rajzból. Felsőben, már jobb volt a helyzet, hármast szerintem már nem kaptam, de semmi különös vonzalmat nem éreztem, és egyetlen tanárom se vette észre, hogy kiugró tehetség lennék. 

És egyszer csak, pont nyolcadikban, az utolsó évben, a rettegett pályaválasztás előtt, új tanárt kaptunk, aki szerint viszont nagyon szépen rajzoltam. Ezt többször meg is jegyezte nekem, és meghívott a szakkörébe is. 

Iskolai rajzversenyt szervezett, amin én is elindultam, és BAM! meg is nyertem. Innentől kezdve nem tettem le a ceruzát. Szép lassan, komótosan rajzolgattam, festegettem át az egész eddig életemet, felvettek az iparra, és a képzőre is, ez lett a munkám, és hivatásom.

Furcsa ugye? Ennyit számít egy tanár támogatása, kedves bátorítása, illetve a siker élménye. Én is így szeretném csinálni, és minél több ember életébe “színt” vinni. 

Maximálisan hiszek abban, hogy a festést bármilyen életkorban el lehet kezdeni, csak a sikerélmény kerüljön a fókuszba. 

A klub megalapításával az a célom, hogy KÖNNYEDÉN és ÖRÖMTELIEN mélyülhessünk el a festészet rejtelmeiben – EGYÜTT!

én és hattyú
én és klimt

Nézd meg, mit festettek velem azok, akik utoljára tényleg az általánosban fogtak ecsetet a kezükben! Egy pár kép a virtuális műteremből, az online festők alkotásaiból

Mit mondanak a klubtagok? Miért szeretnek itt festeni?

feed back
feedback
feedback
feedback
feedback
feedback
vélemény 4
vélemény 2
vélemény 3
feedback
feedback
feedback
feedback
feedback
feedback

Kinek ajánlom az Online Élményfestő klubot?

 • Teljesen kezdőknek

  Ha az iskolában fogtál utoljára ecsetet a kezedben, de szeretnél valami kreatív hobbit, akkor a legjobb helyen vagy. A Festő Köz Sikerút pont Neked szól, lépj rá, indulj el rajta!

 • Középhaladó Élményfestőknek

  Ha már elkapott a gépszíj 🙂 ha már voltál stúdiós élményfestésen, sőt ha már több élményfestésen is voltál. Sőt, ha tehetnéd szinte mindig odajárnál. De egyedül még nem vagy elég magabiztos, és jól jönne egy segítő kéz, 1-2 technikai jótanács.

 • Haladó Hobbifestőknek

  Ha már több ideje festegetsz otthon, kurzusokon, akkor is ajánlom, hogy kukkants be hozzánk, hiszen mindenkitől lehet tanulni, inspirálódni. Nincs olyan, hogy tökéletes, ezt a műfajt egész életen át tanuljuk.

 • Rajzosoknak

  Ha eddig csak grafittal dolgoztál, remek kihívás egy teljesen új médiumhoz nyúlni. Ez az, ami rengeteg inspirációt ad, szélesíti a látókört, és egy újabb szintre repít. Amikor az ecset után visszatérsz majd a ceruzához, érezni fogod a különbséget.

 • Családosoknak

  Egy közös festés a családdal, pároddal, nagyszülőkkel, gyerekekkel igazi minőségi időtöltés. Igaz, hogy kell internet, és egy képernyő a videó lejátszásához, de a közösségi médiát, és telefont talán ki lehet ütni egy kis időre a gyerekek kezéből.

 • Az elfoglalt embereknek

  Az online klubot akkor használhatod, amikor az időd engedi, kedved, hangulatod van hozzá. A videókat akárhányszor le lehet játszani, tehát ha nem tudsz egy képet időhiány miatt befejezni, ugyanott folytathatod, ahol abbahagytad. Az internet egyik legáldásosabb lehetősége ez, modern korunkban.

 • Magányos farkasoknak

  Ha az az ember vagy, aki szeret az otthonában egy kicsit egyedül lenni, bekuckózni, kikapcsolni végre, és művészkedni, de jól jönne mégis egy kis segítség, mankó, hogy mit hogyan kellene csinálni.

 • Vagyis kb. Mindenkinek 🙂

kicsikocsi
monet

BÓNUSZ AZ ÉVES ELŐFIZETÉSHEZ ☟ 

➡️ Egy festmény tőlem NEKED ❤️

Tapintottál már festményt? Néztél már festményt olyan közelről, amilyenről csak lehet? Teljesen más élmény kézben fogva, tapintva, és különböző fényviszonyokban, mint méterekről, a múzeumban. Ezzel az élménnyel szeretnélek megajándékozni, hogy minél többet tudj tanulni. Elküldöm Neked azt a képemet, amelyiket csak szeretnéd, habár szinte mindegyik a szívem csücske ❤️

Mennyibe kerül a klub? 

Előre megsúgom: sokkal kevesebbe, mint amennyit valójában ér 🤩

VÁLASSZ CSOMAGOT ☟

HAVI ELŐFIZETÉS

Ajándék nélkül

 • Azonnali hozzáférés 230 videóhoz

  Értéke: 38.333 Ft / hó

 • Havonta 2 saját munka szöveges korrektúrája, hogy tudd jó irányba haladsz-e

  Értéke: 20.000 Ft / hó

 • Hozzáférés a Festő Köz Sikerúthoz, amin haladva tudni fogod, hogy milyen témát, milyen sorrendben fess meg azért, hogy maximális sikerélmény legyen a festés

  Értéke: Felbecsülhetetlen

 • Részletes, és mindenre kiterjedő eszközlista

  Értéke: 10.900 Ft

 • Letölthető referenciakép minden videóhoz

  Értéke: 9.266 Ft / hó, de valójában felbecsülhetetlen

 • Letölthető sablonrajz minden videóhoz

  Értéke: 9.266 Ft / hó, de valójában felbecsülhetetlen

 • Exkluzív zárt közösségi platform csoporttagság, motiváló, inspiráló klubtagokkal

  Értéke: Felbecsülhetetlen

BÓNUSZOK:

 • Tartalombővülés, hetente +1 új videó garantált

  Értéke: 8.000 Ft / hó

A 4 Felbecsülhetetlen értékű szolgáltatással együtt:

95.765 Ft/hó LENNE!!

de ha most fizetsz elő, a havidíjad ehelyett csupán

5.970 Ft/hó

ÉVES ELŐFIZETÉS

+ AjánDÉK: 2 HÓNAP TAGSÁG

 • Azonnali hozzáférés 230 videóhoz

  Értéke: 460.000 Ft / év

 • Havonta 2 saját munka szöveges korrektúrája, hogy tudd jó irányba haladsz-e

  Értéke: 140.000 Ft / év

 • Hozzáférés a Festő Köz Sikerúthoz, amin haladva tudni fogod, hogy milyen témát, milyen sorrendben fess meg azért, hogy maximális sikerélmény legyen a festés

  Értéke: Felbecsülhetetlen

 • Részletes, és mindenre kiterjedő eszközlista

  Értéke: 10.900 Ft

 • Letölthető referenciakép minden videóhoz

  Értéke: 112.800 Ft / év, de valójában felbecsülhetetlen

 • Letölthető sablonrajz minden videóhoz

  Értéke: 112.800 Ft / év, de valójában felbecsülhetetlen

 • Exkluzív zárt közösségi platform csoporttagság, motiváló, inspiráló klubtagokkal

  Értéke: Felbecsülhetetlen

BÓNUSZOK:

 • Tartalombővülés, hetente +1 új videó garantált

  Értéke: 104.000 Ft / év

 • Egy általam festett kép a készlet erejéig, postán maradó kézbesítéssel

  Értéke: 20.000 Ft

 • 2 hónap tagság ajándékba

  Értéke: 11.940 Ft / év

A 4 Felbecsülhetetlen értékű szolgáltatással együtt:

954.440 Ft/év LENNE!!

de ha most fizetsz elő, CSUPÁN

59.700 Ft/év

Bizonytalan vagy, hogy megrendeld-e?

➡️ NE HEZITÁLJ! 🙂 Én annyira biztos vagyok benne, hogy a klub felbecsülhetetlen értéket ad, hogy 30 napos PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁT adok Neked! Így semmi vesztenivalód nincs!

Ez a több, mint 500 órányi, folyamatosan bővülő videótár úgy van felépítve, hogy kezdő, középhaladó, haladó szintre bontott oktatóanyagok szerepelnek benne. Kezdőként érdemes az ajánlott Festő Köz Sikerutat követni, mindent megfesteni, hogy apránként, képről képre haladva érd el a magabiztos, örömteli festés állapotát.

Ha mégsem vagy elégedett a fejlődéseddel, küldd el nekem korrektúrára az első 30 napban készített összes festményed (minimum 12 kép). Hallgasd meg a véleményem, és ha ezután sem érzed úgy, hogy előre léptél volna, az előfizetésed teljes árát visszautalom részedre.

5 őszinte érv, hogy miért nem kell félni a bankkártyás fizetéstől

3 logikus érv

 • charge back

  1️⃣ Visszahívási lehetőség

  Minden banknak van úgynevezett “chargeback” azaz visszahívási lehetősége az online kártyás tranzakciók során. Ha olyan terhelés történt a bankkártyádon, amit Te nem hagytál jóvá, bármikor közbe tudsz avatkozni a bankod ügyfélszolgálatával felvéve a kapcsolatot. Ők pedig visszahelyezik a pénzt a számládra. Ha utalsz, akkor ezzel a lehetőséggel nem tudsz élni. A bankkártyás fizetés sokkal biztonságosabb, mint az utalás.

 • secure-payment

  2️⃣ A bankkártya adataidat nem ismerem és nem is tárolom

  Tudom, hogy furcsának tűnik, de tulajdonképpen nem ezen a honlapon adod meg a bankkártya adataidat, hanem a Stripe honlapján. Miután ráklikkelsz a „KÉREM A KLUBTAGSÁGOT” gombra, átkerülsz a Stripe fizetési ablakához, és éppen ez a JÓ és a BIZTONSÁGOS !! Magyarországon, sőt az egész világon a legnépszerűbb, nagyon sokan használják, így valószínűleg már találkoztál is vele, ismerős lesz a felület. Még egyszer: mi nem látjuk, nem tároljuk, és nem ismerjük a kártyaadataid. Egyből a Stripe-hoz kerül – biztonságba.

 • pci-dss-1

  3️⃣ PCI DSS követelmények: ✅

  A PCI DSS a legnagyobb bankkártya társaságok (VISA, MasterCard, AMEX, JCD, Discovery) által létrehozott adatbiztonsági szabvány, aminek az a célja, hogy érdemben csökkentse a bankkártyás fizetéssel való visszaélés lehetőségét. Aki bankkártyás fizetést biztosít, annak meg KELL felelnie a szabványnak. A Stripe megfelel a PCI DSS szabványnak.

2 emberi érv

 • team

  1️⃣ 30 év kreatív, 8 év művészettanári, 3 év online oktatói múlt = hitel és bizalom

  Alapvetően tanár vagyok, így a tudásom maximális átadása, és a Te bizalmad a legfontosabb. Bolond lennék eljátszani a hitelemet, gondolj bele: utána hogyan tudnék kiállni sok-sok ember elé? Hogyan ajánlanának a diákjaim, ha lenne egy pici gyanú is velem szemben, hogy esetleg visszaélek a kártyás fizetéssel? Sehogy.

 • Stripe

  2️⃣ A Stripe neve garancia

  A fizetési szolgáltatóm a Stripe. Magyarországon nagyon népszerű, és egyre többen használják,  már említettem, hogy regisztrált pénzügyi szolgáltató. Nincs mitől tartanod.

Kinek nem ajánlom a klubot?

 • Profi, tanult képzőművészeknek

 • Ha azt gondolod, hogy csak a fotó-, és hiperrealisztikus stílus az igazi művészet, és csak az a jó festmény, ami olyan, mint egy fotó

dali

Maradtak még kérdéseid?

➡️ Hogyan tudom elkezdeni a festést?

Klubtagságod igénylése után rögtön kapsz egy pár emailt 🙂 Az egyikben ott találod a a bejelentkezéshez szükséges linkeket, adatokat, amelyekkel a klub.festokoz.hu felületen tudsz belépni a fiókodba. De ne félj, nem lesz nehéz, mert egy másik emailben küldök Neked egy részletesebb útbaigazítást, videóval megspékelve. Egy pár percen belül már nézheted, vagy akár festheted is a videókat.

➡️ Mi a teendő, ha nem kapok e-mailt?

Ha leadtad a rendelésed, és a fizetés is megtörtént, de nem kaptál visszaigazoló emailt, először kérlek nézd meg a SPAM mappádat, hátha ott lapul az email. Másodikként azt ellenőrizd, hogy nem telt-e be a postafiókod. Ha a Stripe fizetési visszaigazolás se jön meg, akkor valószínűleg elpötyögted az email címedet. De valójában arra, hogy belépj a klubba, nem kell a visszaigazoló e-mailekre várnod. Hiszen, a fizetés után, meg kell adnod a jelszavad, és már bent is vagy a tanulói fiókodban. Ha elírtad az email címedet, ezt ott le is tudod ellenőrizni, és javítani, ha kell.

➡️ A tananyagok letölthetőek?

A tananyagok 100%-ban digitálisak. A sablonok, referenciaképek igen, a videók viszont nem. A videókat csak szélessávú internettel tudod lejátszani, megnézni.

➡️ Mi van, ha nem tudom elsőre megcsinálni, hozzáférhetek máskor is?

A videókat akárhányszor le tudod játszani, ameddig érvényes előfizetésed van. Ha megszünteted az előfizetést, megszűnik a tagságod, és nem tudsz belépni a klubba.

➡️ Sikerülni fog nekem?

Eddig mindenkinek sikerült 🙂 Te magad is láttad a fotókat. Lépésről lépésre haladunk, mindent elmondok, és megmutatok.

➡️ Kapok visszajelzést arról, hogyan sikerült megoldanom egy-egy munkát?

Havonta 2 szöveges korrektúrára van lehetőséged, ha a klub felületén beküldöd nekem a munkádat. Emellett ott van még a klubtagok számára létrehozott közösség, ahol szintén válaszolok, de talán egy kicsit rövidebben.

➡️ Minden videóhoz kapok hozzáférést?

Igen 🙂 Vagyis kezdetben 230 videóhoz, mert ez az alap repertoár, utána pedig hetente +1 videó garantált.

➡️ Milyen gyakran kerül fel új videó?

Hetente +1 új videóval bővül a videótár.

➡️ Hogyan fizethetek?

Előfizetést csakis bankkártyával lehet fizetni. Bármilyen dombornyomott, vagy internetes fizetésre alkalmas bankkártyával fizethetsz nálunk. Ez a megoldás a lehető legkényelmesebb számodra, hiszen, ha tetszik a klub, a tagsági díjat kényelmesen, automatikusan le tudja vonni havonta/évente tőled a rendszer. Természetesen a tagságodat bármikor könnyedén le is mondhatod, ekkor nem terheli tovább a kártyádat. Bankkártya adataidat NEM én tárolom, így nem is ismerem azokat. A bankkártyás fizetés biztonságáról itt olvashatsz még egyszer. A kényelmes és biztonságos online fizetést a Stripe Inc. biztosítja.

➡️ Mit jelent az előfizetés?

Azt, hogy a választott gyakoriságnak megfelelően, 1 hónapra vagy 1 évre érvényes a hozzáférésed. Az előfizetés automatikusan megújul, és a havidíj / éves díj automatikusan terhelődik, ameddig le nem mondod a szolgáltatást. Minden hónapfordulókor / évfordulókor egyszer. Ha 12-én fizetsz először, akkor a következő hónap 12-én, ha 26-án fizetsz először, akkor a következő hónap 26-án. Ez természetesen csak két példa, csatlakozhatsz bármikor.

➡️ Van részletfizetési lehetőség az éves előfizetésnél?

Nincs. Ez önmagában is egy kedvezményes ár, akkor jársz a legjobban, ha most, és egy összegben vásárolsz.

➡️ Hogyan történik a havidíj számlázása?

Minden hónapban / évben a fordulónapon terheli az előfizetéses rendszer a kártyád és vonja le az adott hónap / év díját. Erről a befizetésről manuálisan állítom ki én személy szerint az elektronikus számlát, amit emailben küldök meg Neked 24 órán belül. Tehát kérlek ne aggódj, ha nem rögtön érkezik meg a számla. A pénzed semmiképp sem vész el. A sikeres vagy akár sikertelen fizetésről, előfizetés megújításáról viszont a Stripe automatikusan küld Neked értesítést.

➡️ Fix havidíj és semmi rejtett költség?

Igen, ez így van! És mivel kártyás vásárlás, téged még banki költség sem terhel!
A Klubtagságod díja fix, minden hónapban bruttó 5.970 Ft, vagy évente 59.700 Ft, nincs semmi rejtett költség, hűségnyilatkozat, vagy bármi más. Ez egy nagyon egyszerű modell.

➡️ Hogyan tudom lemondani a klubtagságom?

Természetesen mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy elégedett légy velem, a videókkal, és a klubbal, azonban ha mégis le szeretnéd mondani a klubtagságod, ezt bármikor megteheted. Ilyenkor csak egy gombra kell kattintanod a zárt belső felületen. A lemondás nem azonnali, és nincs időarányos pénzvisszafizetés. A lemondás a fordulónaptól érvényes, tehát azt jelenti, hogy a fordulónapig érvényes még az előfizetésed, viszont a fordulónapon nem terhelődik automatikusan a tagsági díj, és a fordulónap után semmilyen videóhoz nincs többé hozzáférésed, az előfizetésed, fiókod törlésre kerül. Ha később mégis meggondolod magad, új előfizetést kell indítanod. Ilyenkor nem kapod vissza a régi előfizetésed, a régi videóidat. Az új előfizetések mindig teljesen a nulláról indulnak.

➡️ Hogyan élhetek a pénzvisszafizetési garanciával, ha mégsem tetszik a klub?

Csak írnod kell egy emailt nekünk a hello@festokoz.hu címre, amiben jelzed, hogy szeretnél élni a garanciával. Én ezt követően egyeztetem veled a részleteket és visszautaljuk a vételárat.

Adatkezelési tájékoztató | ÁSZF | hello@festokoz.hu