Hogyan működik?

FOGLALÁS


Válaszd ki az ESEMÉNYEK SOPRON és ESEMÉNYEK SZOMBATHELY oldalon azt a képet, amelyik tetszik. Kérjük, hogy mindenképpen figyelmesen nézd át a helyszínt, és az időpontot, mivel több városban, és több helyszínen tartunk élményfestést. A rendszer úgy működik mint egy webáruház, tehát a képet rakd a kosárba, annyi darabszámmal, amennyi helyet foglalni szeretnél. Ha ezzel kész vagy klikkelj tovább a pénztárhoz. Itt kell kitöltened a számla kiállításához szükséges adatokat, majd küldd el a megrendelést!

FIZETÉS


A helyfoglalásod akkor érvényes, ha az esemény előtt 48 óráig teljesíted a részvételi díj kifizetését. 2 fizetési lehetőséged van: azonnali bankkártyás fizetés, vagy banki átutalás. Ezt még a pénztár fülön, az adatok kitöltése mellett választhatod ki. Az azonnali online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013. Banki utaláskor az emailben kiküldött rendelési azonosítóban található adatokra kell elutalnod a részvételi díjat. Ebben az esetben a gyorsabb ügyintézés érdekében szívesen vesszük, ha az utalásról küldesz nekünk egy visszaigazoló dokumentumot is.

visszaigazolásVISSZAIGAZOLÁS


A foglalás elküldése után egy visszaigazoló emailt kapsz tőlünk a megadott elektronikus elérhetőségedre arról, hogy regisztráltunk az adott eseményhez, és ha Barionnal vagy utalással fizettél, akkor elküldjük a befizetésedhez tartozó számlát is.

palettaAZ ÉLMÉNYFESTÉS


Amikor elérkezik a nagy nap, várunk szeretettel az eseményen, ahol 2-3 órán keresztül garantáltan jó hangulatban alkothatsz, szórakozhatsz kedvedre! Mint már oly sok helyen említettük, semmit nem kell hoznod. Cserébe viszont kérjük, hogy min. 15 perccel előbb érkezz, hogy kényelmesen el tudj helyezkedni, és ráhangolódhass az alkalomra. Ha még előbb jönnél az se baj, mert mi már fél órával a kezdés előtt biztos a helyszínen vagyunk.

AZ ESEMÉNY LEMONDÁSA


Ha esetleg közbe jönne valami, és az eseményen még sem tudsz megjelenni, arra kérünk, hogy a festés előtti 48 óráig jelezd nekünk, és módosítsd a részvételi időpontodat. Amennyiben ezt nem teszed meg, vagy nem megfelelő időben akkor sajnos nem áll módunkban új időpontot adni neked. A helyfoglalásod, jegyed viszont átruházható. Ha nem tudtad a lemondást időben jelezni, szívesen látunk helyetted valaki mást, így a befizetett összeg nem vész el. További információkat az ÁSZF-ben találsz.

Tetszett? Oszd meg: